Vilijem Džozija saton – Iluminati, Novo Doba 666

 

Idući ulicom u gradu videćete brojne simbole, logoe firmi, udruženja, političkih partija, banaka,  grbove, simbole na zastavama, simbole filmskih kuća, porodične grbove. Ući ćete u katedralu ili crkvu. Opet slični simboli. Čiji su to simboli?  Kako to da su autori Biblije, drevni prorok Danilo, koji je opisao stvaranje Evropske Unije skoro 500 godina p. n. ere, i Jovan Bogoslov koji je video uspon Ujedinjenih nacija i SAD, znali? Zašto se uporno krije i nipodaštava Jevanđelje Isusa Hrista  i napada sam Isus i njegova ličnost ako tvrde da On ne postoji?? Pročitajte:

http://www.scribd.com/doc/60717701/V-Dzozija-Saton-Iluminati-i-Pokret-Novog-Doba-666

Kakve veze ima banka, fabrika hrane,  katedrala,  obrazovni sistem, politička stranka,  vojska ili paravojska, Tv kuća, filmska produkcija, naučni institut, izdavačka kuća ili novine…zašto se građanin oseća kao da su ga slagali? Šta je alternativa?

Advertisements

О otkrivenjejovanovo

Da li su krize slučajne? Da li su priče o katastrofama 2012 i slične tek tako došle na medije? Da li je baš sve onako kako nam se čini? Da li je sistemima stalo do naroda? da li su događaji u istoriji slučajni ili dirigovani? Da li vam se čini da nema nikakve nade? Šta je alternativa? Postanite Vi kreator svog života i svoj put odaberite sami...
Овај унос је објављен под Biblijska proročanstva. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s